Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom A mi boltunk

Nuckó egy vidéki ABC-ben eladó. MIlyen is az a világ, ahová mi vásárlóként naponta belépünk? Íme, Nuckó szemszögéből ilyen.

ivisz



A mi boltunk - március 09. E-mail
2011. március 09. szerda, 20:00

Kiderült ma, hogy annak a kolleganőmnek( akit én sem bírok) :az egyik üzletkötővel tiztáznia kellet ,hogy mit is dumál a háta mögött egy másik cég üzletkötőjének.Én is hallottam amikór a 26 éves srácot mindennek lehordta.Pedig szerintem nagyon is jópofa fiú.A srác odaállt elé és azt modta a kolleganőmnek Mi is a gond?Hát sok mindent nem tudott mondani.Erre az üzletkötő srác az mondta neki( tudja magából árad a rossz indulat)Én kimodottan őrültem, hogy többek között ez is mondta neki ,mert ezt már én is mondtam neki ,így számomra be bizonyosodott ,.hogy nem én láttam rosszul amikor én is  ezt mondtam neki.

 
A mi boltunk-március 08. E-mail
2011. március 08. kedd, 18:57

A hétvégén elbúcsúztattuk a nyugdíjba ment kolleganőnket .Isteni hidegtállal vendégelt meg bennőnket Mi pedig vettünk neki egy tészta készítő gépet ,hogy ha unatkozik tudjon tésztát készíteni.Hiányozni fog ,hisz a csapathoz tartozott .Szívem szerint jobban örültem volna ha a főnök vonult volna nyugdíjba.Mivel forgalom nagyon gyatra így Marika helyett nem vesznek fel senkit.Egyre kevesebben vagyunk.már csak tizen.

 
A mi boltunk-március 03. E-mail
2011. március 03. csütörtök, 16:09

Kiderült miért tették lapátra az osztályvezetőt .Nagyobb beosztásban lévő rokonának kellet az állás,aki most diplomázott.Hát erről ennyit!Ma nagyon jól és vidáman telt a nap .A főnök szabin ,és ilyenkor miden sokkal csendesebb ,.Érdekes hogy a munkánkat így is elvégezzük tisztességel.Nem tudom miért zavarja őt ha mi néha a kollegákkal beszélünk és jólérezzük magunkat .Ő azt szeretné ha mint a robotok egy szónélkül dolgoznánk.Pedig sok vevő azért jön hozzánk vásárólni mert hogy nálunk olyan családias a légkör.,sokan mondták már.

 
A mi boltunk - március 01. E-mail
2011. március 01. kedd, 20:39

Ma tudomásunkra jutott, hogy a kereskedelmi osztályvezetőt lapátra tették. Ez igazán érdekes témát adott a kollegák között, hogy mi lehet az oka.Állítolag nem elküldték hanem felajánlolottak neki egy boltvezetői állást .,amit ő nem fogadott el., inkább felmondott.

 
A mi boltunk-február 26. E-mail
2011. február 27. vasárnap, 18:41

Tegnap szabadság után nem voltam valami lelkes ,hogy munkába kellett menni. De viszonylag csendes normális nap volt .,Addig a pillanatig ,amíg ránem jött a pultos kolleganőm ,hogy a szalámis pult teljes levan fagyva.Nekiáltunk kipakolni a szalámikat s forró vízzel le ovasztani.Rájöttünk, hogy ez így nem fog  menni, és a műszak vezető úgydöntött hogy ki kell szedni mident, és ki kell kapcsolni a hűtőt és reggel vissza kapcsolja .Na akkor ment el igazán a kedvem ,hiszen az én vasárnapom következett .Ilyenkor reggel félórával hamarabb kell menni, hogy nyitásra mindent kitudjunk pakolni.Magamban midennek lehordtam a boltot, mert ezt a félórát ajándékba kell dolgozni.

 
A mi boltunnk-február 24. E-mail
2011. február 24. csütörtök, 12:06

Már csak két nap ,és vége a szabimnak .Szombaton fel frissülvel újra munkába állok.Pedig még de szívesen maradnák ithon.!Ahogy a főnököm mondaná örűlj, hogy van munkád.Persze, hogy örűlök ,de nem midegy, hogy milyen szájízel mégy dolgozni.!!!!!

 
A mi boltunk-február 22. E-mail
2011. február 22. kedd, 11:13

SZABIN vagyok ezért arról írok mit csináltam ma ,Elvittem a gyerekeim a suliba reggel..Bevásároltam a mai ebédre és most fő az ebéd.Tarhonya leves és lecsós csirkemáj.Ha kész lesz a kaja olvasok t,v-zek  phenek.Végre csend se bolt se gyerek zsinat ithondevil

 
A mi boltunk-február 21. E-mail
2011. február 21. hétfő, 15:37

A héten nem dolgozom PIHENÉS ITHON.Igy gondoltam de pl: ma is az egész délelőtöm az orvos egézségügyi intézkedésekkel ment el,.tüdőszürö stb...

 
A mi boltunk-február 18. E-mail
2011. február 18. péntek, 20:04

Ma korán reggel árudömping jött egymás után .Először is megjött a mirelit .Épp, hogy az egyik tanulólánnyal kiraktuk,jött a cukrász süti,.mire végeztünk az elrendezésével jött a tőke hús .Már 9h volt és még nem reggeliztünk, .éppen nekiakartunk fogni ,hogy váltva eszünk,de jött a tejdepó.Na ilyenkor kezd az embernek elege lenni az egészből .Éhes is vagy, meg már kezd miden bajod lenni azt sem tudod hogy merre szaladj.10 h-ra végeztünk és végre ettünk .Mire a délutánosok bejöttek a munka elfogyott.

 
A mi boltunk-február 17. E-mail
2011. február 17. csütörtök, 19:57

Kettes pénztárban dolgoztam ma.Cassa zárásra készültem .írtam össze a pénzt, közben az egyes pénztárnál fizetett egy törzsvásárlónk aki nyolcvanegy éves.Mivel nem állt utána senki megszólított minket, hogy elmondana nekünk egy viccet.Mondtuk neki, hogy mondja nyugottan szeretjük a vicceket.A vicc:( Szökenő elmegy a nőgyogyászhoz s megkérdezi Dr. úr tegnap nemhagytam itt a bugyimat? Erre a doki modja, hogy nem,A szőke nő erre azt mondja akkor biztos a fogorvosomnál hagytam) Jót nevettünk a viccen, s mikor elment a kolleganőmmel megjegyeztük hogy az öregúr még elemében van!

 
A mi boltunk - február 16. E-mail
2011. február 16. szerda, 18:56

Egyre több vevő panaszkodik, hogy nagyon drága a mi boltunk.Én nem csodálkozom ,hogy ezt modják hisz már azt hiszem említettem ,hogy megemelték a szorzót.De az én véleményem az, hogy hiába lesz az árréssel nagyobb haszon ha nem jönnek a törzsvásárlóink se be a boltba.,Ezmiatt meg nem lesz forgalom.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 8

új-iVisz

 

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 384 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs