Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom A mi boltunk

Nuckó egy vidéki ABC-ben eladó. MIlyen is az a világ, ahová mi vásárlóként naponta belépünk? Íme, Nuckó szemszögéből ilyen.

ivisz



A mi boltunk - Augusztus 16 E-mail
2011. augusztus 16. kedd, 19:03

A számitógépes pénztárnál már szinte minden megy: Azért íron ,hogy szinte minden mert van egy művelet amit mien pénztáros utál!(a számla írás) .Az a baj hogy csak pötyögtetni tudjuk a betűket .Azért mert,olyan hülyén helyezkednek el a betűk.TÖK CIKI SZÁMLÁT ÍRNI.Főleg hogy a vevők türelmetlenek ,úgy látjuk.Néha ketten írunk számlát mert az aki oda áll segíteni már előre nézi a betűket.Jó lenne ha több számlát írhatnánk .mert akkor bele lehetne jönni.(de elég keveset írni )

 
Óda Nuckótól E-mail
2011. augusztus 07. vasárnap, 08:50

 

Ismét felszeltem a kenyereteket,

Hogy mekíméljem a tenyereteket.

Remélem lesz a buli,

Hogy fel van szelve a buci!

(Nuckó)

 
A mi boltunk - augusztus 4 E-mail
2011. augusztus 04. csütörtök, 16:29

Igazából tegnap kellett valna hogy írjak, mert tegnap volt  20 éve hogy beléptem a boltba dolgozni.Első munkahelyem izgalommal és félelemmel töltött el.Igazat megvalva nagyon sokáig nem szerettem menni dolgozni , fiatal voltam és engem szivattak mindig.De kitartottam és túlvészeltem ezt az időt is.Ma már ha visszagondolok csak a szépekre emlékszem a rosszakat már viccnek fogom fel.Ezalatt a 20 év alatt sok minden változott.Mára már számítógépes rendszerrel dolgozunk ami számomra könnyebb munkát jelent,de megértem az áfa árakváltozását is ami nem egy könnyű munka volt.   Zárás után kellett átárazni az árúkat.Ma már evvel a technikával ez is könnyebb lenne.

 
Óda Nuckóhoz E-mail
2011. augusztus 02. kedd, 11:04

Ma a Mi boltunkban  egy db 3 kilós Lipóti kenyeret vettem. Nuckó adta el nekem. Oly hihetetlenül kedves volt, hogy föl is szeletelte. Megihletett eme cselekedete. Íme:

Vers Nuckónak, aki fölszeletelte a kenyerünket

Nem nyomja a kés a tenyerünket,
felszeletelték a kenyerünket!

Kicsoda szeletelte fel?
Nuckó!

Baudolino

{jcomments on}

 
A mi boltunk - július 5. E-mail
2011. július 05. kedd, 15:50

Egyre jobban tetszik nekem ez az új számítógép .Bár sokat dolgoztunk előtte vele.Ma már könnyebb és gyorsabb a töltögetés is.Nem kell az árazással törődni.A pénztárgépet eddig is szerettem , de most mégjobban szeretem.Kicsit bonyolúltabb a használata, de pont ez teszi széppé.(Használni kell az eszet is)

 
A mi boltunk - június 23. E-mail
2011. június 23. csütörtök, 20:17

Ma kifogtam 1 idióta férfi vásárlót.Minőségi problémája volt az áruval(ami jogos volt).De egyszerűen bevágta az árut a pultba és idióta módon viselkedett.Próbáltam neki megmagyarázni hogy oldjuk már meg kúltúráltan a problémát.Nagyon bunkó módon viselkedett pedig kártalanítva lett.Nem értem az ilyen embereket hogy miért kell így viselkedni.

 
A mi boltunk - június 21. E-mail
2011. június 21. kedd, 16:25

Túlvagyunk a leltárpon, ami reggel 5-től este 9-ig tartott.Minden rendben zajlott. Hétfő reggel elindult a vonalkódos rendszer.Hát nem lehet mondani hogy olyan egyszerű dolog hirtrlen egyből megtanulni mindent.Különdböző brogramokat gyorsan megtanulni . Az a baj sok információ egyszerre jön és végül bele lehet keveredni.Előbb vagy utóbb bele fogunk jönni.Probléma még az hogy két hete 10-12 órákat dogozunk és nagyon fáradtak vagyunk ezért elfogy a türelmünk a vevőkkel szendben és egymással szendben is.

 
A mi boltunk - június 16, E-mail
2011. június 16. csütörtök, 18:45

Ma pénztárgép oktatáson vettünk részt.Elsőre ne olyan bonyolult de azért biztos lesznek bakik.Holnap máé minden pénztáros gyakorolhat,és hétfőn már élesben megy  a dolog. Hétfő reggel 1 pénztárban 2 pénztáros lesz , hogy tudjanak egymásnak segíteni. Kb. 2óránként váltjuk egymást.

 
A mi boltunk - június 15. E-mail
2011. június 15. szerda, 17:17

Mindenkinek elege van a 10-12 órás munkából , hullafárattak vagyunk .Vasárnapra mindennek kész kell lenni . Néha kétségeim vannak , hogy ez sikerül.

 
A mi boltunk - június 10 E-mail
2011. június 10. péntek, 18:21

Nagyon rég nem írtam már ez idő alatt sok minden történt a boltban.Előre hozták a vonalkódos rendszer beszerelését.A központból kijött 1 főnök nő és közölte ,hogy 2 hét múlva leltár.Minde árút ez idő alatt át kell áraznunk a számítógépes rendszer áraihoz. Ez nagyon nagy munka , s kevés az idő rá.Őket ez nem érdekli ,csak legyen kész a munka.Legalább 2-3 órával többet kell dolgozni,de túlórát nem fizetnek.Ahogy szóvá tettük azt a választ kaptuk,hogy akinek nem tetszik elmehet.Rohatt 1 világot élünk kihasználják a dolgozót munkanélküliség van.

 
A mi boltunk - május 25. E-mail
2011. május 25. szerda, 20:07

Nagyon elvagyok az itthoni munkámmal havazva (kert háztartás.stb.)ezért nem jut időm az internetezésre.Pedig ma a pulton dolgoztam (amit nagyon nem szeretek)szerintem a legfárasztóbb ott lenni.Sajnálom is a pultos kollegákat akik mindig ott vannak.Nem is írtam arról hogy a mirelites hűtőnket másfél hétig javították.A vevőknek nem is igazán tetszett ez a dolog.Egy-két vevő háborgott is néha.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 8

új-iVisz

 

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 317 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs