Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap
Napok Dollyban

Dolly és Sanyi magánrovata

Dolly és Sanyi nem járnak együtt, de barátok a szó valódi értelmében.
Dolly
most Angliában dolgozik, Sanyi meg itthon.
Ez itt a közös naplójuk, ahová kedvük szerint tesznek bejegyzéseket.



Napok Dollyban...... (Dolly)

Nemtudoksemmitírnitégedidézlekmegbocsásezértnekemmeg.......

........A szemlélet tisztasága révén lehetne a szellemet megóvni a tekintés ilyetén használatáról, ám pont azért van elsilányulva, így nem adódik más lehetőség, mint a létérzésen keresztül meg tapasztalni az általa vélt valóság harmóniáját, és a lét viszonyának ehhez diszharmóniáját.

a SEMMIBEN rá lelhetünk a MINDENre!!!:) D....

 
Napk Dollyban - Elemlámpa:). (Sanyi)

Te, én már találkoztam eszkimóval, talán az Okavangó deltájánál, épp eprészett. Meg is kérdeztem mizujs, mire semmit se mondott odebbment és továbbeprészett :).  

 
Napok Dollyban-Cimkétlenül (Dolly)

Ahány ember él itt, annyi módon beszéli az angol nyelvet, a mimikáikban semmi különbség, legalábbis amit eddig tapasztaltam, na jó eszkimóval meg még nem találkoztam:DDD no de miért is jönne ide, hisz itt nagyon melege lenne. Én inkább nevezném világnyelvnek eme tiszta gesztusokat, mitsem az angolt. Ez legalább egyértelmű) s nem kell kibarkóbázni, hogy ugyan mire is gondolhatott azzal a szóval éppen. Igen jól meg lehet ám mindenféle szavak nélkül is érteni értetni a másik lelket, elég jól hasznositom eme velem született képességet itt a nagy messzeségbe:) Köszönöm!! Persze csak ha ott van a figyelem is, mert anélkül megette a fene:) hogy finoman fogalmazzak, na jójó telefonon, s levélbe elég érdekfeszítően izgalmas lehetne a kommunikáció (hát már megint nem szól bele, megint nem, s ismét nem írt semmit, már megint nem,gondolná, pedig óóóódeméghogynem) Amikor szoktam gondolkozni, mert hát igen ritka pillanatok egyike tudod sanyi? eltűnődöm azon, hogy emberkék mi okból nem tudják ajkukat mondjuk csak egy kicsit negyvenöt fokba irányítani, áááá nem kellene ám mindkét írányba, félre ne érts!:D hisz azt már streszként élnék meg, s ily dolgok távol állnak tőllem, de ha egy kicsit még ott is tartanák, talán még magukon is meglepődnének, jé hisz ez mily jóóó-talán félhetnek úgy maradhatnak? :DDD még gondolkozom ezen............vagy lehet megtilthatták maguknak? bizonyosan ez lehet az ok!!!??

szépek lehetnek a tuják!

 
Napok Dollyban-:)) (Dolly)

demi-zöld-te hol látod-mi-nem látom........... örömmel vettem tudomást róllad:D dejóóóóó mennyi hóóóóóóó!!!!!!

 
Napok Dollyban - Álmos varjú kolompolás :) (Sanyi)

„Egy kacsa úszott”, majd angolul hápogott :)


Te erről a kacsáról jutott eszembe, volt egy varjú a vadasparkban itt Kecskeméten, és néha minden átmenet nélkül ilyet mondott: „nebaszogassámá” varjúhanggal, így ahogy írom. Biztos unta a buta látógatókat. Tehát végül is a kacsa is hápoghatna, akár indiaiul is:)  Szerintem a nyelv legtöbb esetben a felszín, a mimika nyelve, Pl. csakúgy, mint a testbeszéd nemzetközi közös nyelv. Tényleg ott észreveszel különbözőséget mimikában vagy tökéletesen ugyanez? Istenem, itt a házikóban van az ablakom előtt két tuja, és vagy 20 centi hó fedi őket, olyan, mintha valami meséből pattantak volna elő. Tegnapelőtt bekattintottam a tv-t , az M1-en unalmas politikai maszlag ment,  átkapcsolok az Animal Planetre, ott meg a világ sivatagairól gyönyörű megrendítően erőteljes zenével adtak filmet, micsoda kontraszt...

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 6

Chanson d'automne

új-iVisz

 

Ki van itt?

Oldalainkat 416 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs