Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap
Napok Dollyban

Dolly és Sanyi magánrovata

Dolly és Sanyi nem járnak együtt, de barátok a szó valódi értelmében.
Dolly
most Angliában dolgozik, Sanyi meg itthon.
Ez itt a közös naplójuk, ahová kedvük szerint tesznek bejegyzéseket.



Napok Dollyban - Karácsony :) (Sanyi)

Télleg takarítottam, valami hirtelen ihlet vett erőt rajtam... tudtam, hogy nem fogok fát állítani, most a fa lesz a ház tisztasága, túl nagy erőszak lett volna másképp.  Tetszik ez az Angilai minőségű ringispil, amin csüccsentél :). (azért ahogy ott elképzeltelek, igencsak nevettem vonla a szemedbe nézve, málnás szirupot szürcsölgetve :) amikor megint az alján jársz, de esélyed sincs kiszállni "-köll ez neköd?" gondolnám :D. Bár sejtem én a választ :).  Szép nap ez a mai.
 

Azért érdekes ez a családi ünnepelkedés is. Nálunka karácsony családi húsdobálásba fog fulladni szokás szerint, repkednek a mákos tekercsek esti ünnepi haldarabok, holnap ismétlés következik.
Még, ha elgondolom, hogy gyújtunk egy-két gyertyát, szépségük ellenére, üres kongó vízbe áztatott fadobozként cseregnek majd a karácsony túlburjánzóan áradó félreértett homoktengerén, de azért elpöncörgünk.

Néha egyáltalán semmilyen formában nem csodálkozom, hogy Magyarországon rászoknak a kávéra a cigire és a szeszre, aztán kipusztulnak. Hát ezért. Nincs meg a kultúra a kultúrált ünnepléshez sem. Rólam még azt hiszik és mondogatják is (a szülők), hogy "tenekünk mindig a gyermekünk maradsz"....  ezért a frász ki tör, ha egyáltalán megcsörren a telefon, ha keresnek. A szerepben ragadtak. 

Persze ez csak takarózás, hogy az élettel az élet tisztább dolgaival ne kelljen szembenézni, hanem egy boldog gyermekkor már csak álmodott paradigmáiba omolva kapaszkodjanak a semmibe. (talán fel sem tűnt nekik, hogy a gyermek , a létige, tovább él bennük).  Nálatok, a karácsony miként zajolgat majd? Hopp, most fogok inni egy cukrozott kávét :D. Állítottatok fát? Szívesen megnézném milyen. (pl fotó formájában) az lesz az én fám is. Elég a virtuális.

 
Napok Dollyban - Túrós csuszaaaaa :) (Dolly)

Elég lesz már abból a takarításból ejhaaaa:) Tegnap míg te aludtál, egyszer csak a Hyde parkba találtam magam,s felültem valami kütyüre (power tower) ami fel vitt 66 méter magasba, s be lehetett látni a várost. Na de aztán mindenféle kérdés, s bejelentés nélkül egyszer csak megindult nagyon de nagyon lendületesen lefeleeeeeee, s egy pillanatra azt hittem ez már csak vég lehet, aztán hirtelen megállt 50 méternél, ami egyáltalán nem volt valami jó érzés, de hát kell nekem felülni, hát akkor neszeni:D na majd ismét felfeleee, majd leeefelee s nem egyszer még megismétlődött. Aztán végre-végre le értünk a kiinduló ponthoz, hogy kiszálok óóóóóó... .....hát mit mondajk mindenki megkönnyebült:) egy pillanat erejéig:) noooono de egy hang szólt valahonnan:One more? mi noooooooooo!!!!!!! de süket fülekre talált szavunk, s ismét kezdődött fel le, de aztán egyszer csak azon kaptam magam, hogy hisz ez nem is olyan rossz, s kezdtem élvezni  az egészet halk sikoltozásokkal kisérve......

Ma túrós csúúúszát ebédeltem, s minden minden alapanyag magyar volt benne, hogy mily jó ízűt ettem belőle:)

 
Napok Dollyban - Napok Micimackó...... (Dolly)

Takarít? Nanemááááá, ez komoly!!Végül is ha jobban belegondolok, gondol...gondol......gondol...........go...l.....abban is lehet találni valami szépet, valami kreatívat:DD Talán ő most rátalál!!!!!:D s megosztja velem is:DDDDDD

 
Napok Dollyban - Sanyi takarít

Szia Dolly, az a helyzet, hogy Sanyi ma se valószínű, hogy ír, mert átmentem hozzá délelőtt és takarításon kaptam. Nem viccelek. Nekifogott kipucolni a házát.

Zolika nála töltötte a délután jó részét, akkor már nem takarított, viszont wowozott, ami szintén nagyon időrabló elfoglaltság. Szerintem azért takarított, mert rád gondolt és elképzelte, hogy meglátogatod karácsonykor:)

Lefényképeztem Sanyi söprűjét közelről.
alt

 
Napok Dollyban - No de..... (Dolly)

No de sanyiiiii:D én ma csak délig nyomtam az ágyat:) de ha kialudtad magad írj:))

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 6

Chanson d'automne

új-iVisz

 

Ki van itt?

Oldalainkat 378 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs