Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap
Napok Dollyban

Dolly és Sanyi magánrovata

Dolly és Sanyi nem járnak együtt, de barátok a szó valódi értelmében.
Dolly
most Angliában dolgozik, Sanyi meg itthon.
Ez itt a közös naplójuk, ahová kedvük szerint tesznek bejegyzéseket.



Napok Dollyban - Dollynak (Sanyi)

Öjj öcsém, te, , te annyi minden történet, hogy el se tudnám mondani, nagyon, nagyon sokminden, erre is arra is, egyrészről nyomda festéket se tűr, majd személyesen, remélem. Szakad a hó és ráadásul, nangyon örülök, hogy pusztán vagy. Nem írtam, mert szelíd őrületbe torkolva úgy éreztem, meg kell mentenem az életem. No ebbe nem sok minden terült bele, de az kemény volt. Egész értelmetlen álmaim és a nagyon furcsal valóság közé feszülve nézten a szokatlan világ pergését. Ez már akkor  megtörtént, mikor veled még kulminálni akartam. Így bizonytalan szívrezgésekkel visszefeküdtem a nem létezőbe, bár unalams volt.(utálom magam) De nem tudtam micsináljak. Furcsa volt, sokat gondoltam rád, főle , mer oda se jututtonuk, hogy elmesélhesd, milyen volt az esti séta. Megőrültem szinte teljesen a tőled való távozástól a szüleimhez. Nem, mintha nem szeretném őket, de nem érdekelnek. Mesélj, milyen volt arra, mert esz a kíváncsiság?

 
Napok Dollyban - Ahogy mondta majd úgyis meglátom....(Dolly)

Tegnap elmentem itt Finchleybe az egyik lakótársnőmmel sétálni, nem mondta merre hova is indulunk csak annyit, hogy majd úgyis meglátom, s mentünk, az út jeges volt, lélek alig az utcán. Egyszer csak arra lettem figyelmes nincs ház nincs autó!!! Minden hó lepte, csak fát látni, csupán a kutyusaikat sétáltató gazdikra lettem figyelmes, s eszembe jutott h jéééé minden nyelven ugyanugy ugatnak, nem ám angolul, lengyelül, indiaiul ...... Majd egy kis csordogáló tavacskára lettem először csak fültanúja. Egy kacsa úszott, majd a patakban a kidőlt fára a hosszú zöld lábaival fel-fel lépegetett, de nagyon szép!! majd megjelent egy másik is, aki a vízben akrabota mutatványokat végzett- hát nem győztem csodálni! Tovább sétálva egy tavacska volt befagyva! Csend-dallam-otthon:) 

Milyen lehet majd tavasszal, ha most íly szép!!!! 

Ahogy mondta, majd úgyis m.......:)

valami élet jelet adjál hát!!!!! ejhaaaaa:DDDDDD

 
Napk Dollyban - december 25. (Dolly)

 

Kívánok neked az ablakodba fényeket, a fényhez szép csendeket, a csendhez tiszta vágyakat, s a vágyhoz mindig társakat.

Bolodog Karácsonyt!

 
Napok Dollyban - LondDecember 24. (Dolly)

Ma reggel kopogásra ébredtem az egyik szállás társam jött be, elköszönt, megy haza kicsi országunkba, én meg vele együtt izgultam s nagyon örültem, amit leírni nem lehet. Aztán a konyhába volt egy kis zöldség pucolás a másik lakótársamnak segédkeztem. Vele s a barátjával karizunk igy hárman akik hát tűnemény emberek, a szó valódi értelmében. Tegnap este sütöttem fahéjas minden bele sütit, ez lett a neve, most így hirtelen, 4 hónapja nem sütöttem semmit, most h így belegondolok huuuuuu, na de még a lány is vitt belőle az utra. Nem állítottunk fát, de akikkel lakok, nekik van egy kis törpe 30 centis szép kis fenyőjük, ami a karácsonyi hadelhad után legalább nem kerül majd a kukába ki. Tegnap este egy kis zöld fenyőcske ágat hoztam a ház mellől be, csak úgy, viszont gyertya hegyek vannak a szobába, azok máskor is. Aztán hívtam otthoniakat, fiam még aludt maminál a kis drága szokásosan:) lányom még odahaza, száz ágra süt a napocska, ahogy te is írtad. Tesómmal beszéltem egy jót. Anyum temetőbe volt a bátyám sírját ápolgatja.... 

Mit ne mondjak itt örültebbek az emberek az utcán a boltba a metrón így karácsony tájt, még jobban mint otthon, de persze tisztelet a kivételnek. A feszültségüket és problémáikat, itt is alkohollal na meg a mértéktelen evéssel igyekeznek oldani, több kevesebb sikerrel, de inkább kevesebbel, mert hát nem bedugaszolni kellene, hanem megoldani, s kirakni magukból , amire már nincs szükségük. De sokan szeretnek  valószinű szenvedni, talán mert már megszokták:)))

Szilveszter tájt még nem tudom, hogy leszek beosztva, így nem tom mint s, hogy lesz az est, de nem is igazán tervezek. 

És te hol leszel, s mit csinálsz akkor tájt? Macskaköz? talált? süllyedt:))) majd bepótoljuk jóóóóóó

még írok..

 
Napok Dollyban - Macskaközi látlelet (Sanyi)

Ma Dec 24.-van. Kikénzek az ablakon, csúszik a havon a napfény. Én meg, csak egytől reszketek, hogy kidugjam a házból az orrom csücskét egyáltalán. útálom az erőszakos embereket, ilyenkor elkezdenek vadul ünnepelni, épp csak a golyószóró hiányzik kezükből, mint egy dél törökországi lakodalomban. Ha el nem tévesztem, ott volt nem túl régen egy igen magasröptű üzemi baleset, melyben a fél rokonságot odaveszett. Nem tudom milyen arcot vághattak a túlélők. Vajon felfogták, hogy ezért nem engedik be az EU-ba Törökországot? Azért van ebbe valami kacagtatni való akárhogyan is: rokonaim véres testei fölött sírok az esküvőmön. Télleg Dollykám, egyébként hogyan fog telni a szilveszter? arra mit tervezel? utcai maszkabál? :D

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 6

Chanson d'automne

új-iVisz

 

Ki van itt?

Oldalainkat 416 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs