Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom Timi és az egyetem Timi és az egyetem - Csendben
Timi és az egyetem - Csendben

Már csak egy jegyem hiányzikszociológiatörténet

 

Eddig azt gondoltam megvan.. vagyis a vizsga után azt gondoltam nincs meg, de aztán mégiscsak inkább megvolt, bízva bízva azt is mondtam, hogy megvan, de ahogy a napok telnek, egyre kevésbé van meg. Végül is Marx volt és a skótok. Problémáim a skótoknál kezdődtek, mert huggist esznek, és kiltben járnak, dudálnak, spórolnak..  mindezek mellett elég nehéz a társalmasodásra koncentrálni:)) De azért eszembe, jutott néhány dolog az reformációról, iskolarendszerről, gondolkodókról. (Én is erősen gondolkodnék, ha férfi létemre szoknyában ülnék a gőzölgő haggis felett.. :)) )  

Úton-útfélen..  A vizsgákra utazásom során ismerkedtem meg egy bácsival. Baján ült mellém, és a híd után kezdett beszélgetni. Nyáron Baján él, hidegben Pécsett a Mecsekben. Ősz, bajuszos, gépészmérnök, aki kamionos. Azt kérdezte: „ A szociológus csinál is valamit? Vagy csak azért van, hogy legyen?”   kérdés, majd meglátjuk..:))   Elmondta mitől marad a levegőben a repülő, mi a a kamionozásban, tíz éve, egyik napról a másikra szokott le a dohányzásról,  hogyan maradt egyedül, aztán talált társat, és most . Hol is lehet felénk horgászni, mert Ő nyáron azért lakik Baján, Pécsre csak azért jár, mert le kell nyírnia a füvetLegutóbb, már ült mellettem valaki mikor felszállt, de együtt mentünk az Árkádon keresztül. A mozgólépcsőnél bemutatkozott, Rudolf, elmesélte, hogy a szomszédokat is Ő látja el hallal olyan kapás. Most orvosi vizsgálatra megy, és réges-régen megműtötték a gyomrát, akkor olyan vékony volt, mint a cérna..  Sok sikert kívánt a vizsgáimhoz, reméli még találkozunk. Én is:)

 

Hozzászólások 

 
#2 Timi 2014-07-05 20:33
Deviáns jelenség az, ami a társadalom többsége által elfogadott normáktól eltér. Adott társadalomban, idő és tér dönti el mi a normális. Ezek szerint idő és tér nélkül, minden normális, és semmi sem az.
 
 
#1 Timi 2014-06-25 18:27
Szóval négyes.. tehát végzős lettem:)) Juhhéjj!
 

új-iVisz

 

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 345 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs