Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom Timi és az egyetem Timi és az egyetem - Csendben
Timi és az egyetem - Csendben

Már csak egy jegyem hiányzikszociológiatörténet

 

Eddig azt gondoltam megvan.. vagyis a vizsga után azt gondoltam nincs meg, de aztán mégiscsak inkább megvolt, bízva bízva azt is mondtam, hogy megvan, de ahogy a napok telnek, egyre kevésbé van meg. Végül is Marx volt és a skótok. Problémáim a skótoknál kezdődtek, mert huggist esznek, és kiltben járnak, dudálnak, spórolnak..  mindezek mellett elég nehéz a társalmasodásra koncentrálni:)) De azért eszembe, jutott néhány dolog az reformációról, iskolarendszerről, gondolkodókról. (Én is erősen gondolkodnék, ha férfi létemre szoknyában ülnék a gőzölgő haggis felett.. :)) )  

Úton-útfélen..  A vizsgákra utazásom során ismerkedtem meg egy bácsival. Baján ült mellém, és a híd után kezdett beszélgetni. Nyáron Baján él, hidegben Pécsett a Mecsekben. Ősz, bajuszos, gépészmérnök, aki kamionos. Azt kérdezte: „ A szociológus csinál is valamit? Vagy csak azért van, hogy legyen?”   kérdés, majd meglátjuk..:))   Elmondta mitől marad a levegőben a repülő, mi a a kamionozásban, tíz éve, egyik napról a másikra szokott le a dohányzásról,  hogyan maradt egyedül, aztán talált társat, és most . Hol is lehet felénk horgászni, mert Ő nyáron azért lakik Baján, Pécsre csak azért jár, mert le kell nyírnia a füvetLegutóbb, már ült mellettem valaki mikor felszállt, de együtt mentünk az Árkádon keresztül. A mozgólépcsőnél bemutatkozott, Rudolf, elmesélte, hogy a szomszédokat is Ő látja el hallal olyan kapás. Most orvosi vizsgálatra megy, és réges-régen megműtötték a gyomrát, akkor olyan vékony volt, mint a cérna..  Sok sikert kívánt a vizsgáimhoz, reméli még találkozunk. Én is:)

 

Hozzászólások 

 
#2 Timi 2014-07-05 20:33
Deviáns jelenség az, ami a társadalom többsége által elfogadott normáktól eltér. Adott társadalomban, idő és tér dönti el mi a normális. Ezek szerint idő és tér nélkül, minden normális, és semmi sem az.
Idézet
 
 
#1 Timi 2014-06-25 18:27
Szóval négyes.. tehát végzős lettem:)) Juhhéjj!
Idézet
 

Szóljon hozzá!

A regisztráció nélküli latógatók hozzászólásait, csak az adminisztrátor ellenőrzése után jelenítjük meg!
Regisztrálj - mielőtt elviszik előled!

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Támogatók

AdományozókBaudolino, Voodoo, Rosa, Satyusek, Kriszta, Klára70, Jarilo, BágóAranymaszat, Teri, hancyka, Era86, andi0110, ketrin6miki70, inestimi, Blondie, kunlord87, Domingo, Márti, Abszolút0, Holle anyó, sugarymarta, perecz, Erzsike, Ypszilon, pompom, Bara, Mykiman, kordasnemarika, davide_organist, BenCry, Sövi,, Timi, Timi anyukája, Ákos fia, Mónika, Tibi, Olgi és sokan, sokan mások...

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 525 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs