Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom Timi és családja Timi és családja - Mindjárt
Timi és családja - Mindjárt E-mail
2013. december 23. hétfő, 13:16

Az idén másképpen volt, mint eddig

A gyerkőcökkel együtt csomagoltuk az be az ajándékokat. Hogy a meglepetés megmaradjon, azért az ajándék címzettjét mindig kiküldtük. Nem volt még ilyen. Eszembe jutott, hogy ha eljár a szájuk, nem lesz meglepetés, meg, hogy talán így oda valamilyen varázs, illúzió.. Nagyon lelkesek voltak, szépen beborítottuk és leragasztottuk a dolgokat. Az illúziórombolás helyett, lett egy közös izgalmas örömünk. Le sem tojják az idén azt, hogy ők mit kapnak, viszont izgatottan várják, hogy a többiek örüljenek a csomagoknak, szépen csendben csak annyit mondtak: „Húú de jó, hogy fog örülni” és sokkal jobban örülnek annak, hogy a másik örülni fog, mint bármi másnak.

Kérdés volt, hogy én mit szeretnék.

-          Mit szeretnél? Most van pénzem is!

-          Kitűnő bizonyítványt tőled!

-          Annyi pénzem nincs. – pff..:)))

Azért elgondolkodtam azon mit szeretnék, a világbéke mellett:)), azt, hogy ne fájjon, kéne nekem egy páncél.. 

Mézeskalács készen van, felét már meg is ettük. Panni mindenben segít, lisztet szór, asztalt sikál, keverget, bepakol-kipakol, csupa kulimász lesz, lemossa, és aztán már csupa víz. Átöltözik, aztán ajándékot készít. Az idén, tőle mindenki az Olgitól kapott alapból készült díszeket kap. Most is rajzol:)

Ma reggel be kellett mennem még kérdőíveket nyomtatni, mert közben ugye muszáj haladni.. A sorban előttem lévő lány pólóra nyomtatott. „Szeretlek Szívem!”  állt rajta:). Az üzlet bejáratánál, elmentem egy pár mellet.. „ - Hova álltunk? - Nem tudom.” mosolyogtak, én is:) Ittam egy mézeskalács kávét. Olyan jól hangzik.. A tetején, mint egy sapka, lehelet vékony karamell volt, aztán az illatos kávé, és az alján.. Nem gondoltam volna, hogy belemorzsázzák a mézeskalácsot, kicsit fura volt, de nem rossz. Azt gondoltam, jó dolog a karácsonyi díszek között sétikálni, de sokkal jobb csinálni őket! Aztán láttam, ahogy ordítva és fenyegetőzve zavarnak ki egy szerencsétlent egy kajáldából, és ma reggel a postaládámban volt egy embertelen kamatra, kisösszegű kölcsönt ajánlgató nő papírja, aki természetesen jót akar nekem..  hát hasonló jókat neki is:))

 

Hozzászólások 

 
#1 gyuri 2013-12-23 16:41
Tetszik!
Az élet számunkra mindig változik, ám a szeretet és a jóság örökké megmaradt! :-)
 

új-iVisz

 

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 405 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs