Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom Timi és az egyetem Timi és az egyetem - Szörnyű
Timi és az egyetem - Szörnyű

Múlthét kedden, Zsuzsival elmentem egy előadásra. Azért nem mesélnék róla, vagy de.. 

Ült ott öt nagyon okos felnőtt ember, és én pedig az óvodában éreztem magam. A magát moderátornak kikiáltó, folyton úgy kérdezett, hogy azt önmagán kívül senki nem értette. Bár ez egyáltalán nem biztos, mert önmagához nem intézett kérdést és nem tudni értette volna -e a saját kérdéseit.. A másik négy ovis közül az egyik igencsak passzív volt, nyeglén keresztbe tett lábbal, még a fejét is elfordította a többiektől. Most vagy nem értett semmit, vagy igen, de úgy csinált, mintha ez őt egy cseppet sem érdekelné. Mellette a résztvevő ült, folyton válaszolt, miután lefordította magának a kérdést. A moderátor másik oldalán is ültek ketten, az egyiken látszott, hogy nagyon kellemetlenül érzi magát, először próbálkozott majd feladta, mérgesen megrázta néha a fejét. A szélén az ült akit nem szabályoztak a téma keretei, mert ő meg volt sértve. Semmi másról nem volt hajlandó, sem képes beszélni. A mellette ülő mérges beszélgetőtársával szinte hátat is fordítottak egymásnak, mert a mérges képes volt azt állítani, hogy nem mindenki utálja a durcáskodót. A vége az lett, hogy sajnos nem megy, hát nem tudják sehogy sem megfogni a dolgot, pedig ők mindent megtesznek, de sehogy sem megy.. Vajon miért? :)) Szörnyű volt.

De nem minden nélkül jöttem el,  rám ragadt a megfázás. Napok óta szenvedek, az hagyján, hogy nem kapok levegőt rendesen, de nem érzek illatokat és ízeket sem. Borzasztó sürgősen szeretnék rajta túl lenni! Kapok tanácsokat, én is szoktam adni, ez afféle cserekereskedelem. Rózsa arcán szemölcs nőtt a múltkor. Írtam neki, hogy valahol olvastam, hogy be kell kenni döglött békával. :)) Köszönte, de Ő nem szeretné bekenni. , hát azon ne múljon, bekenem én neked, ajánlottam fel nagylelkűen, mire való egy barát ha nem erre.. De nem akarta. Pedig bevállalós. Ez akkor jutott eszembe amikor ültem a konyhájában és éppen kovaföldet ettem. Rózsa ha jókor születik, akkor most egy népszerű sámán, ha rosszkor, akkor pedig biztos elégetik. A kovaföldnek nem volt íze..

 

Megfázásra …

Anyu szerint hagymateát kell inni, Apu szerint ágyban kell feküdni. A kettő mehet együtt is. Két hétig?

nwp_130926_0000nwp_130926_0000wp_000078wp_000078wp_000114wp_000114wp_000118wp_000118wp_000119wp_000119wp_000131wp_000131  

 

Hozzászólások 

 
#1 Timi 2013-10-19 20:15
A Röndös Embör ("definíció")



A Röndös Embör csendes, nem kiabál, mert még valaki észreveszi. Csak az számít ami látszik és csak az látszat számít. Semmi másra nincs szüksége csak a látszatra, látszat ember látszat valóságára. A Röndös Embör nem felelős, másik nagy tehetsége a kifogások nagyüzemi gyártása. Soha életében nem vállalt még felelősséget semmiért, de mindig talál valakit akit hibáztathat. Tejesen felesleges a Röndös Ember bármiféle szembesítése magával, mert akkor önjelölt mártír lesz belőle. Felmászik egy keresztre odaszögezi magát és agonizál inkább.. senki le nem tudja tépni onnan.
http://www.youtube.com/watch?v=QuNhTLVgV2Y
 

új-iVisz

 

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 403 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs