Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom Timi és az egyetem Timi és az egyetem - Mert
Timi és az egyetem - Mert

Elkezdődött..

 

... egy újabb szemeszter

Hűvösnyirkos ősz lett hirtelen. Sikerült elkapnom a gyerkőcöktől valami nyavaját, mire ők végre meggyógyultak, nekem most fáj a torkom. Elszaladt a nyár, annyi minden történt.. Sokat gondolkodtam érdemes -e dolgokat elmesélnemleírnom, vagy esetleg bármit mondanomAztán az előbb arra jutottam, hogy igen. Teljesen önző okokból.. néha nagyon önző és képmutató tudok lenni:))

A kórház páternoszterén jöttem lefelé. Látom alant, hogy egy bekötött fejű, lenge rövid kórházi hálóigecskébe öltözött bácsika készülődik beszállni a liftbe. Próbáltam szigorúan nézni, közben drukkoltam, hátha meggondolja magát. Egyszerűen azért, mert így is félek a liftben. Ebben meg főképpmert nyitott és olyan kicsi benne a hely, folyton megy, elég belőle kilépni. Mi lesz ha ez a bácsi is beszáll-na, ha egyáltalán tudna mert eléggé imbolygott és láthatóan jókedvében volt. Szóval néztem, próbáltam ilyesztően, a bácsi vette a lapot, vagy nem, de nem eröltette a beszállós dolgot. . Éppen hálásan a szemébe néztem, mikor rájöttem, hogy ha még sokáig nézegetem, olyasmit láthatok kivillanni, amit nem szeretnék. Hát villám gyorsan leszegtem a fejem, mielőtt még trauma ér.. Közben pont erre gondoltam, hgy egy önző, szemét dög vagyok.. egy rendes ember azért nem nézne oda, hogy ne sértse meg szegény ember intim szféráját, én meg saját önző érdekből nem akarom látni..  Azért nem sokáig mardosott a bűntudat, mert csak egy kicsit jártam lentebb, mikor a bácsi eleresztett egy galambot.. 

 

Voltam suliban múlthéten, megyek holnap is. Szerintem egész jól beilleszkedtem. Egy mohácsi fiút már sikerült megtévesztenem.  Odajött hozzám a buszmegállóban és megkérdezte, hogy a busz a parasztelosztónál áll -e meg. Az igaz, hogy nem is tudtam róla, hogy Pécsett parasztokat is osztanak, de mindegy is..a lényeg, hogy pécsinek nézett egy mohácsi..:))

 

új-iVisz

 

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 312 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs