Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom Timi és családja Timi és családja - Sok
Timi és családja - Sok E-mail
2012. augusztus 21. kedd, 18:33

 

Nem, nem mentünk el nyaralni, mi itthon nyaralunk!!

 Van nálunk is naplemente, a gyönyörű tücsökzenéről nem is szólva. Hajnalban, amikor ébred a város, olyan hangja van mintha egy szimfonikus zenekar hangolna egyszerre. Olimpiáztunk, Andris a legelszántabb drukker. Egész nyáron azon gondolkodott miben döntsön rekordot, és tádámmm! Pontosan negyven szem szőlő fér el egyszerre a szájában! Összeszedték a fenyő alól a tobozokat és kiállítást rendeztek Pannival. Volt, legszebb, legöregebb, legbetegebb,legkisebb.. Ákos lustaságban ért el legeket:)) Néztük a Perszeidákat..

Ha annyi uborka fog teremni, mint amennyi várható az elvetett mennyiségből, az idén nem lesz uborkahiány a világpiacon! Kifestettük az ebédlőt, eredetileg mohazöldet akartam, de végül olivazöld lett. Bár a családom merészebb kiskorúi szerint libafos színű, de szerintem szép és kész.

Tegnap vendégeink voltak Sznobériából, én akartam lenni.. Lemostam az ablakokat, lenyírtam a fűnek becézett gazat.. szóval igyekeztem. De sajnos nem sorrendben hoztam ki az ebédet, bár nekem logikusabb volt a sültet a pörkölt előtt, aztán lyukas kanalat tettem a pörköltbe, túl sokat adtam enni a kutyáknak és a cicáknak.. Komolyan, ha nem szólnak, hogy milyen béna vagyok, észre sem veszem:)) Sütöttem fánkot, addig is jól elvoltam a konyhában és legalább az ízlett nekik. A gyerkőcök beszélgettek. Úgy kezdődött, hogy kettő kiscicánk volt és elkértek egyet. Panni bele is egyezett, de közölte velük, hogy bolhátlanítani szoktuk, merthogy bolhás, a kutyától folyton elkapja. Láttam, ahogy Bogyó (a kutyánk) fülig pirul, de a gyerekeim nem hagyták abba a felvilágosítást:)) „ ..és ilyen arcot vág amikor piszkít” mondta Andris és már illusztrálta is! Meredten  kiguvadt szemmel koncentrálva nézett előre, a megfigyelők gyöngye:))

Végre mindjárt itt a szeptember, nem mintha.. deeee mégis:)) Szóval, jóból is megárt a sok..{jcomments on}

 

új-iVisz

 

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 896 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs