Szegény ember konyhája - Borsóleves 2. |
Írta: Timi |
2012. június 23. szombat, 11:22 |
Borsóleves 2. Szerintem finom:) Valamilyen husiból , amit szeretünk/vagy éppen ami van otthon főzzünk alaplevet. Én vettem füstölt nyúlját, oda tettem főni. Mikor már úgy gondoljuk „mindjárt kész” , pirítsunk meg eperlevél levestésztát egy kevés olajon. Ha már a tészta színt kapott, tegyük hozzá a megpucolt zöldségeket és jó sok borsót. Forgassuk össze, tegyünk hozzá egy kanál lisztet, és őrölt paprikát. Öntsük fel a majdnem megfőtt husival és levével. Főzzük egy negyedórát, vagy legalábbis addig, míg a zöldség megfő. Második fogásnak süthetünk akár palacsintát is. Kééész az ebéd!! :) {jcomments on} |