Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom Timi és családja Timi és családja - Nem
Timi és családja - Nem E-mail
2012. március 09. péntek, 06:38

 

Mindig is örültem neki, hogy nőnek születtem.

  Emlékszem, ez először akkor jutott eszembe, amikor a nagybátyámnak be kellett vonulnia anno sorkatonának. Voltam vagy.. nem sok:))  Aztán teltek az évek, de így maradt, hogy  „ szerencsére vagyok”.  De nem gondolom azt, férfinak lenni rosszabb, csak cseppet sem bánom..  Azért ez mázli. Régebben láttam egy riportot egy homoszexuális férfival, pedig már felesége volt és családja.  Nővé operálták, azután leszbikus lett.. Na, ez a sok hűhó semmiért:)) Van egy ismerősöm, aki lelkész. A házasságról beszélgettünk . Szerinte, ha egy ember egybekel valakivel, megszűnik nőnek, avagy férfinak lenni.. Ouhh szerintem dehogy..  Vannak helyzetek ahol nem számít a nem, de hogy a házasság semlegesítené .. Sőt:)) Tehát, nőnek lenni .  De gondolom mindenki másképp éli meg..  Két hete próbálok írni a divatról, mert lehetne vele nyerni. Ami az eszembe jut róla, az egy vicc:

-          Ön, mint kívülálló, mit gondol az intelligenciáról?

Így állunk, én és a divat:)) Nem gondolom, hogy más lennék egy ruhától vagy bármitől, amit felveszek. De az emberek valószínűleg mást gondolnának rólam

Egyszer régebben Ákos hazaért a suliból, és azt mesélte: - Robi bácsi azt mondta, a nők minden második percben a szexre gondolnak. – Robi bácsi azt csak szeretnémondtam, de annyira nem is figyeltem. Másnap örömmel jött, hogy elmondta szegény Robi bácsinak a véleményem, azóta is kerülöm..:)

„Kis” családunkban zajlik az élet. Négyen felvételiztünk, várjuk a postást. Pannival hétfőn voltam meghallgatáson, nagyon ügyes volt. Ákos az ajtó előtt várt minket:

-          Na, milyen volt? – kérdezte a Húgát.

-          Egy játék békának kellett bemutatkoznom.. – mondta hitetlenkedve. Annyi ember körülvette, és egy játékhoz kellett beszélnie, ott is olvasni  le lehetett az arcáról mit gondol:){jcomments on}

 

új-iVisz

 

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 326 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs