Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom Timi és családja Timi és családja - Marad
Timi és családja - Marad E-mail
2011. szeptember 08. csütörtök, 08:31

 

Csőbe húztak

A saját fiaim, egy kofa viccel. Elmentek hörcsögöt venni, már régóta tervezték, nagy volt az izgalom. Sikerült is, de túl jól ugyanis kettő lett, „Maradhat?”. Ki nem tehetem szegényt, így maradtak. Először igen agresszív ijesztő hangokat adtak, de szerintem már menedzser betegségük van. Nyitott ablaknál alszom, amíg lehet, esténként a macska be-be látogat, és kísérletet tesz a hörik kiszabadítására. Eddig megúszták, de a sok izgalom ártalmas lehet.. Hétvégén hallottam mikor Andris kérdezte Ákostól: „Külön alszanak! Hogy fognak ezek szaporodni? „  Remélem sehogy..

Elindult az új év az iskolában. Ákos újságolta, hogy megdicsérték mert sokat jelentkezett. De mindig azokat szólítja fel, akik nem jelentkeznek, panaszolta. Így ma kísérletezik, felcseréli a dolgot. Akkor jelentkezik majd, ha épp nem tudja. Ha véletlen mégis felelnie kell, mi lesz..:) Panni és a barátnője Lili, nagyon örültek egymásnak. Óvónéni mesélte, hogy mikor a Lili is megérkezett két percig csak ölelkeztek. Andris most lett ötödikes, sok az új tárgy, de neki tetszenek, egyenlőre. Én is voltam már egy napot, de ez elég volt arra, hogy az első órákon rájöjjek mégis elég hosszú volt a nyár, ahhoz hogy felejtsek:)) 

005_640x480005_640x480007_640x480007_640x480blmisc38blmisc38okoriegeszseggesztenye_hqtc1258446765okoriegeszseggesztenye_hqtc1258446765  

 

új-iVisz

 

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 293 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs