A mi boltunk - február 01. |
|
2011. február 01. kedd, 19:42 |
Szombaton oda attam egy vevőnek kölcsön egy termékismertetőt ,hogy áttudja olvasni .Ez az újfajta kenyerek,és dúsított termékek ,összetevőiről szól.Ma vissza hozta és amiért én kölcsön adtam neki a termékismertetőt ,hozott nekem ő is egy írást, ha van kedvem olvassam el.A címe :A parlagfű védelmében.Haza érve elolvastam ,Igen érdekes cikk sok igazság van benne .Többek között az ragadt meg legjobban bennem,hogy ha valaki allergiás a parlagfű pollenjára annak ,amikor még kicsi,gyenge a parlagfű akkor fogyasztani kell rendszeresen pl.:salátákban vagy épp ahogy mi akarjuk ez a fantáziánkra van bízva.Ha eljön a pollen szezon addigra felismeri az imunrencerünk és nemjön elő az allergia.Úgy is lehet.,hogy még gyenge parlagfüvet megszárítjuk és télen is lehet fogyasztani.Én nem vagyok allergiás rá de ha azlennék kipróbálnám.
|