Szórd szét kincseid -
a gazdagság legyél te magad.
(Weöres Sándor)

   
Címlap Az én világom Napok Dollyban Macskaközi híradó - Dolly hazajött Londonból
Macskaközi híradó - Dolly hazajött Londonból E-mail
2011. január 30. vasárnap, 21:29

Dolly hazajött Londonból 2 hétre szabadságra. Tegnap este érkezett, testületileg, vagyis Ancsi, Zolika, Lili, Sanyi és én kimentünk elé az állomásra. Persze a vonaton felejtette az egyik táskáját, benne a pénze meg a szemüvege. A pénzét nem sajnálta annyira, dehát szemüveg nélkül meg nem lát, ugye. Na de mégse lett nagyobb baj, mert a vonat végállomásán egy ember leadta az állomáson a táskát. Bizony, mégiscsak vannak dolgok is még ezen a világon! Dollyt hazavittük és átadtuk a gyerekeinek. A fia piskótát sütött az érkezésére, Mert Dolly már 5 hónapja elment Londonba takarítani, hogy meg tudjanak élni.

Ma este 7-körül meglátogatott bennünket, itt volt Sanyi is. Dolly átadta az ajándékait, kaptunk kis dobozkákban édességeket, lekvárokat, Ancsi hajbalzsamokat, csupa kedves dolgot. Nagyon örültünk mind. Aztán Dolly mesélésbe fogott, mi volt, hogy volt a nagy ködös Angliában. Hát, bizony, ott sem fenékig tejfel az élet, sőt, horrorisztikus dolgokat is hallottunk, például, hogy 1500 Ft-ba kerül 1 sör egy pub-ban. Sanyi és én elsápadtunk. Bizony, szorulnánk, ha mi is Angliában lennénk!

Az alábbi képek az előbb készültek, miközben Dolly mesélt. Az utolsó 2 kép Sanyi és az mi különajándékát ábrázolja: Sanyi egy angol taxit kapott, mi meg az egész Londont.smiley

És megbeszéltük, hogy pénteken délután egy pohárka bor mellett majd mindent részletesen kitárgylunk! Terveim szerint videótudósításban fogok beszámolni a jövő pénteki eseményekről.

Íme, a képek! Képzeljétek hozzá, hogy Dolly megállás nélkül beszél.smiley

030304040505060607070808090910101111121213131414
 

 

új-iVisz

 

Üze-net

"Akinek két ruhája van, az egyiket adja oda annak, akinek egy sincs." Lk 3.12

Sziamagyarország!

Nyomj egy sziát!
A megnyíló ablakban láthatod
a sziák számát.

Közös ivisz-regények

A leghatalmasabb szuperhős
Zulejka

3 szavas mese

Sziasztok smiley
Ez egy jó játék, szabályok:
-csakis 3 szóból állhat amit írsz,
-kétszer nem írhatsz egymás után,
-az "a"betű nem számít szónak.

Én kezdem:
Egyszer volt hol...

Ki van itt?

Oldalainkat 284 vendég böngészi

Bejelentkezett tagok

Nincs